Inspiration4Learning

Home Contact

Een overzicht van aangekondigde conferenties en studiedagen.

Via emails, websites, listservers ontvang ik diverse aankondigingen voor conferenties. Vaak vergeet ik ze, raak ik het bericht kwijt, etc. Ik ben ze voor mezelf op een rijtje gaan zetten en bedacht dat dit overzicht mogelijk ook voor anderen interessant kan zijn. Vandaar dat ik het nu ook hier heb opgenomen. Ik heb niet de pretentie dat dit overzicht van aangekondigde conferenties en studiedag volledig is. Er staat van alles door elkaar. Als ik het ontvang en het interessant vind, dan vermeld ik het. Ik sorteer de aankondigingen die ik zie alleen op datum. Email me als je iets in deze lijst zou willen laten opnemen.

International Conference on Humanities, Social and Education Sciences (iHSES) International Conference on Life Sciences, Engineering and Technology (iLSET)

23rd Annual International Conference on Education

1st International Lesson Study Seminar in Mathematics Education

14th International Congress on Mathematical Education (ICME)

The 25th World Multi-Conference on Systemics, Cybernetics and Informatics: WMSCI 2021 The 19th International Conference on Education and Information Systems, Technologies and Applications: EISTA 2021 The 15th International Multi-Conference on Society, Cybernetics and Informatics: IMSCI 2021

The 15th International Conference on Technology in Mathematics Teaching (ICTMT 15)

2nd International Conference on Science and Technology Education STE 2021